Je bekijkt nu Baby massage lessen op de praktijk

Baby massage lessen op de praktijk

Babymassage

Je baby vindt het niet alleen fijn om aangeraakt en gemasseerd te worden, het heeft ook voordelen voor zijn gezondheid! Babymassage heeft een positieve invloed op:

  • het immuunsysteem van je baby
  • de bloedsomloop van je baby
  • de slaap van je baby. Doordat een babymassage ontspant, slaapt je baby langer en dieper.
  • de spijsvertering van je baby. Babymassage heeft een positieve invloed op buikkrampjes of verstopping.

Naast deze gezondheidsvoordelen voor je baby, heeft babymassage ook een positieve invloed op jullie band. Door je baby aan te raken en te masseren, communiceer je met hem zonder woorden. Door de aanrakingen wordt de band tussen jullie versterkt. En dat heeft op de lange termijn ook weer voordelen: je baby voelt zich veilig en geborgen waardoor je kind later makkelijker een positief zelfbeeld kan ontwikkelen en meer zelfvertrouwen heeft.

Daarnaast leer je tijdens babymassage te kijken en luisteren naar je baby, Je leert goed zien wat je baby wil en wat de behoefte is. Een skill die heel het ouderschap belangrijk blijft.

Één op één

Een privé les maakt dat de therapeut jou zorgvuldig kan begeleiden en de massage kan aanpassen op jou en je baby. Je mag natuurlijk je partner meenemen.

De therapeut

De babymassage wordt gegeven door gespecialiseerd kinderoefentherapeut Roos Homburg. Roos behandelt kinderen en baby’s met motorische problemen en is gecertificeerd in babymassage volgens de Shantala methode

De workshop

De baby massage workshop bestaat uit 3 lessen van ieder 1 uur voor totaal 180,-

Je kan uitbreiden met meer lessen of de therapeut je baby laten masseren door losse behandelingen te boeken voor 60,- per uur.

Geef een reactie