Je bekijkt nu Gefaseerde opening praktijk 11 mei

Gefaseerde opening praktijk 11 mei

Oefentherapie komt gefaseerd weer op gang in de praktijk vanaf 11 mei

Het was groots in het nieuws…. Paramedici, waaronder wij, mogen weer aan het werk. In werkelijkheid ligt het iets genuanceerder maar we kunnen zeker weer meer voor jullie betekenen!

Want klachten gaan vaak niet vanzelf over. Ze worden zelfs erger wanneer je er langer mee door blijft lopen. Dus doe er wat aan!

Want het stimuleren van de ontwikkeling bij kinderen gaat niet vanzelf en hoe langer ze geen extra ondersteuning hebben hoe groter de achterstand wordt met leeftijdsgenoten. Dus doe er wat aan. 

Hoe gaat dat in zijn werk?
Jij mailt ons voor een afspraak.
We plannen een intake/voortgangsgesprek via video. We kunnen dan zowel horen wat de klacht precies is (de anamnese) als de nodige vragen stellen (triage) om te kijken of naar de praktijk komen (voor lichamelijk onderzoek bijvoorbeeld) veilig is.

Indien je op alle triage vragen “nee” kunt antwoorden kunnen we je veilig naar de praktijk laten komen. Je ontvangt dan nog een mail met afspraken waar wij (en jij) ons aan moeten houden. Dit om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dus voor jou en onze veiligheid.
Denk bijvoorbeeld aan handen desinfecteren bij binnenkomst en niet te vroeg (of laat) op je afspraak verschijnen.

Voor welke klachten kun je terecht?

Wij zijn expert op het gebied van bekkenklachten, (o.a. zwangerschaps-gerelateerde) en klachten aan rug-, bekkenbodem of schouder en nekklachten. Ook klachten of vragen op het gebied van hoofdpijnklachten, slaapproblemen, leefstijl, ademhaling en ontspanning, werkplekadvies, houding- en beweeggedrag kun je een afspraak maken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan klachten door thuiswerken. Werkplek advies nodig? Wij kijken graag met je mee naar jouw thuiswerkplek en houding door middel van video en geven je alle tips die je nodig hebt.

Alle behandelingen kinderoefentherapie; dit zijn vragen over de motorische ontwikkeling van baby’s tot kinderen van 12 jaar. Vragen over bijvoorbeeld; vaak vallen, struikelen, moeite met bal vangen, nog niet kunnen fietsen of angstig met klimmen, moeite met knippen, knutselen of schrijfproblemen. Maar ook kinderen met bewegingsonrust of sensorische problemen kunnen bij ons terecht voor hulp.
Ook voor vragen rondom poep- en plasproblemen kun je een belafspraak maken. En als laatste, neem contact op als je iets wil doen aan de houding en/of beweging van je kind, krom zitten tijdens gamen en thuiswerken of pijnklachten van rug of nek bij voorbeeld.

Scholen

Voor de kinderen die op school behandelingen kregen bieden we aan deze behandelingen op de praktijk te plannen, vanaf 1 juni verwachten we dat we weer op de scholen aan t werk zullen zijn.

Mocht u de online-behandelingen voort willen zetten of opstarten dan kan dat op andere dagen dan in het schema hieronder altijd in overleg met de desbetreffende therapeut.

Afspraken maken

Neem contact op met je therapeut om een afspraak in te plannen, wij werken allen op een andere dag in de praktijk zodat steeds zo min mogelijk mensen tegelijk aanwezig zijn.

Maandag Suzanne; bekkenoefentherapie en oefentherapie Mensendieck

suzanne@wph403258.wph.intramedonline.nl

Dinsdag Ianthe; kinderoefentherapie basisschool en peuters

ianthe@wph403258.wph.intramedonline.nl

Woensdag Shiatsu therapie bij Natascha

shiatsu@nataschalubberding.nl

Donderdag Rosa; kinderoefentherapie, slaapoefentherapie en poep/plas-problemen

rosa@wph403258.wph.intramedonline.nl

Vrijdag Roos; kinderoefentherapie en sensorische integratieproblematiek

roos.h@wph403258.wph.intramedonline.nl

 

We zien er naar uit om weer meer ondersteuning aan te bieden!

Met vriendelijke groet,

Rosa Jongsma, Suzanne van Ee, Ianthe van Eekeren en Roos Homburg

Geef een antwoord