Rosa Jongsma

Oefentherapeut

Oefentherapeut Mensendieck, kinderoefentherapeut en slaapoefentherapeut.
AGBcode: 07-999429

Nu bijna 20 jaar werk ik als oefentherapeut Mensendieck. In 2003 ben ik bijna 3 jaar werkzaam geweest in Indonesië en Maleisië; ik werkte met lokale fysiotherapeuten en clienten om kinderen met handicaps vaardigheden te leren en kwaliteit van leven te verbeteren.

Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk,  ik startte in Amsterdam West en daar specialiseerde ik mij als bekkenoefentherapeut. Begin 2011 begon ik op IJburg aan de IJburglaan en specialiseerde ik mij als kinderoefentherapeut.

In november 2016 opende ik de huidige praktijk aan de Maria Austriastraat op IJburg en specialiseerde ik mij als slaapoefentherapeut.  Ik werk heel graag met kinderen en hun ouders, ik krijg veel voldoening als ouders inzicht krijgen in hun situatie en samen een plan formuleren waardoor stappen naar verbetering worden gezet. De grootste voldoening krijg ik als kinderen groeien en meer zelfvertrouwen krijgen.

Daarnaast heb ik afgelopen jaren veel kinderen en ouders kunnen helpen waarbij het plassen en/of poepen niet goed ging. Schroom niet om hulp te zoeken, het begint met weinig klachten en af en toe een ongelukje maar kan serieus een groot probleem voor t kind worden.

Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Ik ben werkzaam op de praktijk en op Laterna Magica.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn registratie is up to date.